Bianca Leusink | Workshops!

Workshops!

8-12-2018

Workshops!

 

Afgelopen weken heb ik samen met mijn lieve collegaatje Gaby onze workshops gegeven. Nu ik met mijn galerie bij Museum Ootmarsum ben ingetrokken houd ik een aantal uren per week over. Zo fijn om meer tijd te hebben voor mijn creativiteit! Ik ben bezig met mooie projecten, heb weer tijd om met mensen te lunchen en bij te praten en sinds kort geef ik dus weer workshops.

De eerste workshops verliepen heel goed en ik moet eerlijk zeggen dat de resultaten verbluffend waren. De mensen genoten van het schilderen en zagen dat het resultaat in de loop der tijd steeds mooier worden. Zelfs mensen die nog nooit een kwast hadden vastgehouden of een schilderij hadden gemaakt werden enthousiast. Zo trots dat ze op eigen kracht (met een beetje hulp van ons) een mooi kunstwerkje hadden gemaakt.

De koffie met lekkers, de tapas en drankjes waren super goed verzorgd door de Kornuiten in Haaksbergen. We zitten in een mooie, gezellige ruimte boven bij de Kornuiten te schilderen.  Het heeft echt sfeer en we kunnen zoveel mogelijk lawaai maken als we willen. Maar meestal is het tijdens de workshops muisstil, de mensen zijn zo geconcentreerd bezig dat je de achtergrondmuziek hoort en verder helemaal niets.. Alleen de creativiteit komt de spuigaten uit.. Heerlijk..

Mensen worden zo gelukkig en vrolijk van het maken van een kunstwerkje. Het feit dat ze dan ook nog met een mooi resultaat naar huis gaan maakt veel goed… Het geeft ons veel positieve energie om zo met mensen bezig te zijn. We gaan met veel plezier door met het geven van workshops. Ook voor grote groepen die liever op eigen locatie schilderen hebben wij mooie mogelijkheden. Zo kun je met z’n allen een groot schilderij maken of ieder een eigen kunstwerkje. Maar ook voor op scholen hebben we mogelijkheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos.. Vraag hier gerust naar: info@biancaleusink.nl